Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2011-07-15 o godz. 07:52 ~mpm napisał(a):
> po pierwsze primo Volky z całym szacunkiem analiza za
> free...gdzie tak jest...nie mówię tu o jednym czy dwóch
> zdaniach,
po drugie może tak z łaski swojej przeczytaj wzór
> korekt a potem dyrdymały pisz nt. c
po trzecie kto szuka
> ten nie błądzi, ale niech tam...mamy dwa warianty:
1,2
> trójkąt, 3, 4 prosta, 5...
1. (najb. prawdopodobny)
> aktualnie jesteśmy już w końcówze (czasowej) 5 (być może 5
> w niej będzie wydłużona) -oczywiście wiecie, że dwie z
> trzech fal dążą do równości
2. mamy korektę typu a-b-c,
> która powinna się składać z 5 elementów, przy czym ostatni
> nie może zejść poniżej dna a. Poźniej czeka nas 5.
zakresów
> cenowych nie podaję, z przyczyn wyżej wskazanych... no i z
> powodu oczywistego...trochę wysiłku też intelektualnego
> acha jak sraliście to pisałem o V, nie chce mi się tego
> szukać...
Chłopie wsadz se w du*e twoje wypociny, gdy znajdzie sie inwestor to polecimy w góre, tu jest gra pod to , po drugie, jak nie znajdzie sie inwestor to polecimy w dół - czy to jest takie trudne ??????????? tu nie trzeba cytowac regółek z książki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nara bo niechce mi sie pisac do takich deb**a i tracić czas!!!!!!!!!!!!!! gdy znajdzie sie inwestor to wtedy wszyscy naprawde zobaczą i zaczną płakać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!