~Aldabert

witam,
abes, przyjacielu, mimo całej symaptii do Ciebie, nie panikuj. Jeżeli jest tak, że tu wejdą fundusze to spółka nagle w oczach wielu inwestorów nabierze wartości. Zbliżają się bardzo dobre wyniki, a podaż jest ZNIKOMA. Kto już miał się wysypac to już się wysypał wcześniej oraz na poziomach 4,5 - 5, bo z tego co pamiętam tam się trochę akcji przewinęło. Zobacz teraz jak wygląda arkusz (a przynajmniej to co widac). Można powiedziec, że jak się zacznie to starczy maks na godzinę handlu. Papier jak pisałem w swej masie jest w silnych rekach. Fundamentalnie czas działa na korzyśc alkala. Mi osobiście podoba się to co się obecnie dzieje jeszcze kilka takich sesji i mamy 6zł. Wydaje się że wszystko jest na dobrej drodze, jeżeli się nie mylę. Poważna częśc kontraktu z IQ zostanie rozliczona w IIQ z tego co pamiętam, a sezon w pełni. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem formą "przyjacielu".
pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.