~leon

Jaka kiszonka ?
dałem zlecenie kupna 1,80-1,85pln/szt chcem 1000szt może kto sprzeda mi
kupię więcej ale w pażdzierniku bo za granicę wyjeżdzam i miesięcznie będe miał
około 5000pln do zainwestowania,doszedłem do wniosku że pracując nawet ciężko jak teraz to w tym kraju niczego się nie dorobię - no może wirtualnego zapisu o stanie konta w Zus jak osiągnę wiek emerytalny.
Tak że nie będę się dokładał do tej zielonej wyspy PO, a kryzys to dopiero w 2012r nadejdzie.Chcą dzieci niech muzułmanów wpuszczą do kraju oni po 4 lub wiecej dziecek będą mieć (wiadomo roboty się nie chycą)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.