Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jezeli uwazasz , ze pisanie od tak bez argumentacji , ze cos wzrosnie lub spadnie jest czyms czym powinien sie kierowac inwestor to ja Ci gratuluje
Facet pod budka z piwem tez mi mowil , zebym nie kupowal akcji bo spadna i faktycznie mial racje lecz czy w spekulacji lub inwestycjach chodzi o to , zeby sie kierowac rzutem moneta??
Aktualnie mam duza strate ale wirtualna bo nie sprzedalem akcji lecz czy to zmienia sytuacje fundamentalna novainvest ??( o ktorej ja pisze)
Jak ja mam rozmawiac z kims kto nie wie czym sie zajmuje novainvest nie potrafi wycenic spolek zaleznych novainvest i mi mowi , ze lepiej bym zrobil sluchajac jego monety lub czucia ,ktore mu powiedzialo , ze kurs spadnie no chryste (nawet technikiem nie jest)
Co mnie obchodzi Groceries ja moge odpowiadac tylko za to co ja robie a nie za to co robia inni
Jeden z forumowiczow tzn zainwestowany pisze "co kogo obchodzi wartosc spolek zaleznych" wiec ja sie pytam jak takie osoby inwestuja?? . Juz rozumiem biora metode Roberta i rzucaja moneta lub zdaja sie na "instynkt" a czytanie raportow to dla nich cos zbednego bo wszak lepiej pisac ,ze bedzie tragedia i a nuz im sie uda trafic
Robert pamietaj im wiecej duzych LITER i literek typu buhahahaha tym twoja wypowiedz bedzie bardziej wiarygodna wiec jak na razie idziesz w dobrym kierunku (a jak sie jeszcze pojedzie epitetami to juz wogole super)
Najlepsze jest to ,ze zaiwnestowany klamie piszac , ze akcje zostaly dodrukowane bez zwiekszenia majatku novainvest co jest po prostu wierutnym klamstwem no ale jak ktos juz kwestionuje tak oczywisty fakt to ja juz nie wiem jak mam z takimi ludzmi dyskutowac
Novainvest nie komunikuje zdarzen w spolkach zaleznych ,gdyz one nie przekraczaja 10% kapitalow wlasnych emitenta i jest to chyba logiczne a o spolkach zaleznych pisalem nie jeden raz na parkiecie no chyba , ze mam zaczac wklejac z parkietu moje posty bo od tamtej pory nic sie nie zmienilo w mojej ocenie novainvest
Open net jak i optonet niedlugo zadebiutuja na new connect i wtedy bedzie mozna widziec konkretne umowy bo sie beda odnosily do 10 % kapitalow wlasnych emitenta (osobno do optonetu i opennetu) pozdrawiam
muszyna