~tup

Ty masz swoje zdanie ja mam swoje i bardzo dobrze. Kto ma rację? Według mnie najlepszym wskaźnikiem tego będzie cena akcji. Zobaczymy czy będzie rosło, jeżeli tak to przyznam ci rację. Ja to widzę narazie tak, że popytu brak (nawet mi się zrymowało). Jak popytu brak, a podaż długo na popyt czekać nie będzie, to będzie zjazd. I tyle w tym temacie. W sierpniu może znowu trochę szrpną kursem bo w wynikach za II kw. ujmą +18 mln., które niewiadomo skąd (przynajmniej dla mnie) się wzięło. A sorry coś tam im podrożało w Katowicach po pzp. - ok. Tak czy siak biedni ludzie, którzy nie znają jeszcze polityki tej spółki spojrzą na wynik netto i trochę kupią. Wiem kto im sprzeda. I to będzie wszystko na ten rok. W 2012 na początku roku prezes powie jaki to 2011 rok nie był cięzki dla nich ale skończyli go na plusie dzięki nadludzkiemu wysiłkowi zarządu (plus oczywiście będzie bo trzeba wyciągnąć ze spółki dywidendę). Do tego doda jak co roku, że niestey spodziewa się, że 2012 będzie niestety jeszcze cięższy i cały czas nie widać ożywienia itd.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.