Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2011-07-01 o godz. 20:16 ~klipperek napisał(a):
> bełkot ... no to pięknie - ja tu nikomu nie ubliżam, w
> przeciwieństwie, do niektórych, ale skoro przeszkadzam to
> proszę nie czytać moich wpisów, czas pokaże kto miał rację
> i czy rzeczywiście aż takiego słownictwa i poniżania trzeba
> doświadczać ... swoją drogą faktycznie szkoda czasu na to
> ...
Klipperek , twój wpis sugeruje ,że możesz mieć problemy z akceptacją siebie przez innych.Nie doszukałem się w wypowiedzi Eda poniżających Ciebie treści a tylko jego opinię n/t twojego wpisu .
I prawda jest taka ,że często farmazonisz , choćby tu : "...ja widzę jednak , że Wilbo cały czas płynie w dobrym kierunku. " - popatrz rok , dwa wstecz , pomyśl co sie działo w Wilbo przez ten czas i skonfrontuj to z tym co napisałeś .Jeśli nadal będziesz twierdził jak wyżej - współczuję .
To forum jest dostępne dla wszystkich i umieszczając tu wpisy musisz liczyć się z polemiką a nie strzelać focha .
Proponuję pisać merytorycznie i uczciwie , nie będziesz narażony na złe samopoczucie :)
Przed Wilbo chyba najtrudniejszy okres , działając na niszowym rynku przetworów rybnych w warunkach dużej konkurencji ( jest tajemnicą poliszynela ,że Wilbo nie jest lubiane przez część swoich kontrahentów ) , tracąc udziały rynkowe ( może z powodu utrwalenia się wśród Polaków opinii ,że flagowiec jakim jest brand Neptun , jest bardzo drogi ) , kupując drogo surowiec , musi jak najszybciej uciąć straty wszelkimi możliwymi sposobami i wyjść przynajmniej na 0 oraz odbudować swój wizerunek na rynku .Ciężko będzie tego dokonać , nie wierzę aby to udało się w tym roku , choć chciałbym się mylić .
To jest moja opinia i nie będę strzelał focha jeśli ktoś się ze mną nie zgodzi .