Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
to odpowiedz mi na jedno pytanie:
skad to, nie ukrywajmy, embargo informacyjne?
tzn istnieje jeszcze mozliwosc ze spowodowane jest one nieprzyjaznymi dzialaniami ze strony pewnej osoby ale jak wiadomo relacje te sa takie od dawna i inna polityka informacyjna jakos wczesniej nikomu nie przeszkadzala
jedno zdanie IR mnie do takich wnioskow sklonilo jak chcesz wiedziec
co do mojego przesiadywania na forach to bierze sie to glownie z przyzwyczajenia jak i faktu ze sporo informacji odnosnie spolki pojawia sie poza EBI i ESPI
nie wiem czy jest PKC na NC, kiedys nie bylo ale mialem jakies infa z DM ze cos zmieniaja; nie uzywam takowych wiec kwestia ich dostepnosci na tym rynku jest mi nieistotna