Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
no dziś już nie będzie - jestem pod wrażeniem taką małą kasą tyle podciągnąć.... jakby tak ktoś chciał za 1 mln wupić to chyba ze 3 zł by zrobił, nie jestem w stanie zrozumieć tej spółki, przy dużych obrotach wczoraj spadała dziś małą kasą odrobiła wszystki o co k... chodzi, w tym wszystkim bo moje pomysły się już skończyły, wczoraj myślałem żeby pozostałą częśc wyrzucić dziś juz myślę żeby diokupić... ta giełda to już chyba nie dla mnie starzeje się....