Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak Cię Centusie wywalili z roboty,to idź do sądu pracy i tam się użalaj.Na giełdzie naganianie,a ostrzeganie ma cienką granicę.Pokaż mi jeden wpis gdzie pisałem o wielkim up.Pisałem,że jestem przy wzrostach i spadkach,a Ty przy 0,6 jakoś nie śliniłeś się na forum.Jeżeli stawiasz prezesowi takie zarzuty,to wiesz gdzie jest prokuratura i tam pokaż swoją mądrość.Czekam na wiadomość,że dobierają mu się do odbytu i wtedy uznam Twoje wywody za prawdopodobne i tylko za prawdopodobne,bo dopiero wyrok sądowy to rozstrzygnie.Na więcej dyskusji z Tobą szkoda czasu.