Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odnoszę wrażenie koleś, że nie wiesz co piszesz. Przez okres ok. trzech lat rozpisuje się na temat Centka i zarządzających nim krętaczy, a ty twierdzisz ,że nie ma nic merytorycznego w moich postach. Poczytaj sobie moje wcześniejsze wpisy ( rok, dwa temu)na temat Króla - krętacza ( kto wie, może i oszusta ?) oraz umowy zawartej z GEM ,którą wielokrotnie usiłowałem uzasadnić, a dowiesz się ,ze Centek jest PRAWDOPODOBNIE tzw. wydmuszką. Teraz nawiązując do zarzutów, jakie wobec mnie wysuwasz, dotyczących nazywania niektórych ,tak, jak czasami nazywam. Pytam: czy któryś z obrażanych ( ja uważam ,że to klasyczna diagnoza) napisał w odpowiedzi coś merytorycznego na temat Centka? Oprócz: " dno uklepane", "wielkie UP", "1- 2 zł jeszcze w tym roku ", " debile, bo sprzedają po tej cenie ( było to na poziomie ok 40-42gr.)" i wiele ,wiele innych głupot - NIC SENSOWNEGO NA TEMAT CENTKA nie napisali. W "odwecie" potrafią tylko wyzywać. Na początku nie w głowie było mi kogokolwiek urazić, ale gdy usiłowałem ostrzec przed inwestowaniem w to badziewie, to zarzucano mi NAGANIANIE na spadki. Nie odróżniają głąby znaczenia słów naganiać, ostrzegać. Dzisiaj już ze wstydu nie przyznają nam ( ja ,olek, niejaki "irek" i pewnie jeszcze kilku) racji, wyrażając ( przez łzy ) swą radość z możliwości UŚREDNIANIA. Mają jedyny tylko problem ....... są przegranymi gołodupcami bez kasy . Teraz zapytam, retorycznie zresztą: z kim można merytorycznie (sic!) na temat Centka podyskutować? Z sadownikiem 30 ha ( przegrał i wypadł z obiegu), dejokatem, hanysem , no................. z kim? Rozśmieszyłeś mnie pisząc, że czasami na tym forum ( dot. Centka) odbywają się ciekawe dyskusje, tylko ja i kilku wymienionych wyżej, zniżamy je do rynsztokowego poziomu. Podaj przykład takiej dyskusji. Kto z kim tak owocnie dyskutował i kiedy? Ale się rozpisałem! Pozdr.