Popyt

Witam wszystkich serdecznie,
Jestem nowy na forum Bankier.pl.Inwestuje na rynku kapitałowym od 2 lat z różnymi skutkami:)Śledzę forum od długiego czasu i wiele razy zainwestowałem w centrozap, do dzisiejszego dnia włacznie ani razu nie straciłem na tranzakcjach tej spółki.Jest ona cięzka do handlowania ale myślę,że przyglądając się jej dłużej można wyczuć powtarzający się szablon manewrowania między popytem i podażą.Powód dla którego zdecydowałem się zalogować i napisać tego typu wiadomość jest prosty.Chciałbym aby rozmowa prowadzona na forum tej spółki nie zniżała się do rynsztokowego poziomu a żeby osoby Typu Zyga i reszta nie kompromitowały siebie oraz osób uczestniczących w czasami ciekawych dyskusjach.Warto może pomyśleć,że wymiana zdań i opini może pomóc nam zobaczyć inny punkt widzenia tej samej sprawy.Można w sposób merytoryczny i na temat bez epitetów przedstawić swoje racje.Zainteresowanych inwestowaniem zapraszam do nawiązywania rozmowy a panie i panów przescigujących się w wymyślnych przezwiskach proszę o dystans.
Popyt.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.