Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I ja tak myślę ze tutaj innych grubasów poza patro nie ma a obrót na 30 gr w ostatnim czasie kilka zleceń po 200 tyś na kupnie to było tylko przelewanie z konta na konto a dokładniej słupy Patro sprzedawały wcześniej kupione akcje po 25-34 gr nawet być może i ze stratą na konto FONECO i tak tym sposobem Foneco skupił 1 mln akcji własnych a może i więcej, być może będzie następny komunikat na jakieś 300-400 tyś, obrót z tego tygodnia. Akcji na rynku jest już mało Patro i jego słupy skupiły już kilka milionów, nie zapominajcie że Atlantis i Investmen posiadają też ładne pakieciki po 1,4 mln czyli około 4,8% na których transakcji nie muszą ujawniać. według mojej opini w wolnym obrocie będzie w tej chwili poniżej 5 mln akcji i ile jeszcze Patro zechce skupić nie wiadomo, pewne jest natomiast że będzie debiut na NC Elkop Energy który posiada 2,5 mln akcji Foneco i są to jedyne znaczące aktywa na których Elkop może zarobić i pokazać zyski dlatego wzrosty foneco są nieuchronne i to duże wzrosty tym bardziej że spółka jest tania i za drugi kwartał wykaże przypuszczalnie 5-6 mln zysku a moze i wiecej. Ale kiedy nastąpią te wzrosty trudno przewidzieć Patro spieszy się tylko z spółkami przewartościowanymi a z takimi spółkami jak foneco niedowartościowanymi ma czas gdyż i tak zna ich wartość docelową którą w kilka sesji może osiągnąć bez trudu